Over mij

Ik ben Jørgen Mispelblom Beyer geboren in 1949. Mijn geboortehuis staat in Amersfoort, nu woon ik in Leusden.  Na een werkzaam leven in de financiële wereld van hypotheken, verzekeringen en onroerend goed, mocht ik in 2008 mijn hobby -de historie van de familie Mispelblom Beyer– tot mijn dagelijkse bezigheid rekenen. De historie betekent meer dan alleen de stamboom, het geraamte, want de verhalen zorgen voor het vlees op het geraamte. De verhalen, anekdotes, foto’s en wat er allemaal nog meer te vinden is over het wel en wee van onze voorvaderen en moeders Mispelblom Beyer –en dat is behoorlijk wat kan ik hier melden– maken dat de historie tot leven komt.

Naast het onderzoek werk houd ik me bezig met schrijven en dichten. Niet alleen de historische familie verhalen maar ook fictieve verhalen over wat er al zoal om mij hen en met mij gebeurt. Zoeken naar zingeving en spiritualiteit.

Een aantal jaren geleden heb ik binnen ons gezin een familiekrant in de lucht gehouden. Wellicht is er belangstelling in een wat breder familie verband om op deze Mispelblom Beyer site een besloten pagina te gaan maken met wat meer privéverhalen. Maar dan alleen voor leden.
Mijn gedachten gaan voor het vastleggen van ons Mispelblom Beyer erfgoed, een familiestichting in het leven te roepen. Hebben jullie daar ideeën over?

Laat het me weten via het contactformulier.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s